Компания, която работи в сферата за подбор на персонал в Кардиф

...
Компания, която работи в сферата за подбор на персонал в Кардиф
Коментари Харесай

Компанията, която ще заведе всичките си служители на почивка на Канарските острови

Компания, която работи в сферата за асортимент на личен състав в Кардиф ще награди обилно своите чиновници, с цел да им благодари за работата им по време на пандемията. Наградата е платена отмора на Канарските острови.

Yolk Recruitment изпраща целия си личен състав, който наброява от 55-ма души до знойния остров Тенерифе през април, за четиридневна отмора, съобщи Independent.

В профила си в LinkedIn компанията разгласи в обява, че премията е за всички чиновници, без значение дали са наети скоро или не. Дори новите чиновници, които са се включили към екипа през първите няколко седмици на 2022 година, ще заминат дружно с сътрудниците си.

Генералният търговски шеф Паван Арора разяснява, че 2020 е била " в действителност сложен интервал за цялата ни промишленост ". " Станахме очевидци спад и задържане на пазара на труда, а по-късно на взрив ", съобщи Арора.

" Нашият личен състав работи отдалечено, след това на смени и още веднъж отдалечено във връзка за противоепидемичните рекомендации. Това не беше елементарно. Искахме да кажем на всеки един от тях благодаря за последните две години. Искаме да сме сигурни, че всеки се усеща оценен за упоритата работа, която е правил по време на пандемията ", сподели още Арора.

Yolk не е първата компания, която прави сходен жест към чиновниците си. През 2021 година създателят на Spanx Сара Блейк отпразнува сключването на договорка за 1,2 милиарда $, като подари на всички чиновници по два самолетни билета за първа класа до дестинация, която те желаят да посетят и им дава по 10 000 $ в брой, които да похарчите за пътуването.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР